Actueel

Wij hechten aan de privacy van onze leerlingen. Om die reden vindt u op deze pagina slechts een selectie van ons nieuws, waarbij we één foto per artikel tonen. Ouders en verzorgers van onze leerlingen kunnen terecht op MijnSchool. Wie is ingelogd vindt daar het laatste nieuws, de agenda en andere actuele zaken.

februari, Moppereend

Vorige week was juf Maureen bij ons op school om het verhaal van Moppereend voor te lezen aan de kinderen van groep 1 en 2. Juf Maureen is onze leesconsulent van de bibliotheek. Ze is regelmatig  op school om boeken te promoten en andere activiteiten met de kinderen te doen om zo het lezen te stimuleren. De kinderen en ook de uitgenodigde ouders hebben er deze keer weer erg van genoten.

februari, Vakantie rooster volgend schooljaar.

Hierbij het vakantie rooster voor het schooljaar 2020-2021

februari, Voorstelling Van Tryater

Tryater is bij ons op school geweest. Ze hebben een prachtige voorstelling gegeven met veel verbeelding en weinig gesproken taal. In de voorstelling kwam met name de verwondering over groeien en groter worden naar voren. Nadenken over later en terugkijken hoe je eerst was.

Van te voren zijn we al bezig geweest met dit thema:

- filosofisch: een draad verbeeld het leven waar zijn we nu op die draad en waar zit pake of beppe

- mini verhalen: wat zie je in een draad of wat kan je er van maken. Enkele voorbeelden: hartje, ballon, slang, ijsberg etc.

- dansen: samen met een draad wol bewegen op muziek

- druktechniek: draad om een wc rol en daarmee stempelen

februari

15 Voorjaarsvakantie